Gezondheid

Gezondheid

Gezondheid heeft te maken met balans op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Dit vraagt om bewust-zijn dat zich richt op 'gezond' gedrag, inzicht, motivatie en inspiratie. Lichaam, geest en ziel werken samen als een drie-eenheid en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een verandering in het één, brengt automatisch een verandering teweeg in het ander. Iedere gedachte beïnvloed het gevoel en daardoor gedrag. Belangrijk is het daarom gezondheid te benaderen vanuit alle hoeken.

De belangrijkste stappen naar gezondheid zal je altijd zelf moeten zetten. Gezondheid zit niet in een pilletje of in een druppeltje, echte genezing komt van diep binnenuit.

We hebben zelf veel invloed op ons leven en op onze gezondheid en kunnen zelf het verschil maken. Vertrouw je lichaam, het heeft zoveel wijsheid in zich en streeft altijd naar genezing. Ons zelfgenezend vermogen kan niet stopgezet worden, het kan wel tegengehouden en tegengewerkt worden. Wat heb jij nodig op weg naar gezondheid?

Leer werken met de taal van je lichaam, de intelligentie van je gevoel, de kracht van je intuitie, je voorstellingsvermogen, de waarde van je dromen en verlangens en de essentie van stilte.

Bertine Coaching ondersteunt je op deze bijzondere weg.

 

 

Bertine Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Meer in deze categorie: « Contact Persoonlijke Ontwikkeling »