Coaching

Jij bent uniek en je hebt jouw eigen unieke weg te gaan en alleen jij weet wat goed voor je is. Belangrijk is het om je eigen leven te leven. Het blijkt in de praktijk niet even eenvoudig om je eigen weg te zien of te volgen. We vragen anderen wat ze ervan denken, mensen komen goed bedoeld met raad en daad. Verwachtingen vanuit de maatschappij, van ouders en vrienden spelen mee. Maar ja, jij moet beslissen en alleen jij weet wat goed voor je is.

Het is dan prettig om met een onafhankelijk iemand rustig naar je persoonlijke situatie te kijken. Samen aandacht te hebben voor jou en je leven in het bijzonder. Die persoon met wie je in gesprek gaat, kijkt fris tegen jou en je situatie aan en kan met zijn of haar expertise de juiste vragen stellen, waardoor je je bewust wordt van je persoonlijke situatie.

Vanuit deze bewustwording maak je de beste keuzes. Keuzes die jou gelukkig maken. Je kunt nu volop verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Je neemt zelf het roer in handen en bepaalt je eigen leven. Zelfverzekerd ga jij dan aan de slag. Het geeft je moed, kracht, plezier en geluk.

Ik werk volgens de ethische code voor coaches, zoals deze door de stichting Counseling is opgesteld.Meer info

Een coachingssessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 75,- euro.

Bertine Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Meer in deze categorie: Reading »