+31 (0)6-38 65 56 29 info@bertinecoaching.nl
Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Healing

Healing betekent ondersteuning bij verandering. Healing is een techniek gericht op het in balans brengen van je eigen energie. Je komt meer tot jezelf, je bent meer in je lichaam aanwezig. Vanuit die balans kun je weer beter functioneren. Je weet beter waar je grenzen liggen, wat je voelt en welke beslissingen je wilt nemen. Je creëert meer je eigen leven. Het is ontspannend en rustgevend.

Een healing kan onderdeel uitmaken van een coachingstraject. Tevens is het een mooie techniek die ondersteunend werkt in het genezingsproces.

Een healing ontvang je zittend en ik richt mij op je chakra’s, je aura en je lichaam. Ik kijk op dat moment waar behoefte aan is. Het kan zijn dat je voelt wat er gebeurt, maar dat hoeft niet.

Een healing duurt gemiddeld een half uur en kost € 30,- euro.

Chakrabalancing

Een chakrabalancing is een techniek die gericht is op het in balans brengen van je chakra’s. Chakra’s zijn de energiewielen in het lichaam waardoor levensenergie stroomt. Tijdens een chakrabalancing lig je met de kleren aan op je buik op een massagetafel en word je gedurende langere tijd gepulst aan de achterkant van je lichaam. Het is een vorm van healing van elk chakra.

Door deze balancing gaat de levensenergie in je lichaam weer vrijer stromen, de disbalans wordt opgeheven, waardoor er een totale ontspanning ontstaat. Je komt meer in je lichaam en je voelt je eigen kracht weer.

Een chakrabalancing duurt gemiddeld 45 minuten en kost € 45,- euro.

  • 2026
  • Laatst aangepast op donderdag, 14 juni 2018 13:16
Bertine Ros-Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Meer in deze categorie: « Reading Hands On Healing »

Waarom zou je voor ons kiezen?

  • Ervaringsdeskundig
  • Professionele integrale aanpak
  • Praktische intuïtieve begeleiding
  • Toegankelijk tarief
  • Werken conform richtlijn beroepscode

Direct contact

Like ons @Facebook

Login