+31 (0)6-38 65 56 29 info@bertinecoaching.nl
Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

MS Healing

MS staat voor de ziekte Multiple Sclerose (=meervoudige hardheid).

Het is moeilijk wanneer je geconfronteerd wordt met een ziekte als MS. Je leven staat op de kop. Je toekomstbeeld, je werk, je relatie, je huis, je gezondheid. Alles wat ooit zo zeker leek valt weg. Niemand weet hoe jou toekomst eruit zal zien. Het kan alle kanten op. Je hebt alleen jezelf en je weet dat jij diegene bent die het zal moeten doen. Dat is de enige zekerheid die je hebt.

Ziekte betekent dat je uit balans bent en vraagt erom de aandacht op jezelf te richten. De aandacht naar binnen te richten en je bewust te worden van wat zich in je lichaam en geest afspeelt. Door te luisteren naar je lichaam en je af te stemmen op dit gevoel kom je in contact met wat werkelijk belangrijk is voor jou. De uitdaging bij ziekte is om het zelfgenezend vermogen van je lichaam in staat te stellen het natuurlijk evenwicht (= gezondheid) terug te vinden. Met andere woorden je balans terug vinden. Het doorzien van overtuigingen en patronen is essentieel om het genezingsproces te kunnen laten plaatsvinden.

Word je bewust van je eigen kracht en de invloed die je zelf op je ziekte kunt uitoefenen. Je hebt enorm veel invloed op je ziekte. Ze wil doorleefd en doorvoeld worden. 

Heb jij MS en ben je op zoek naar inspiratie, wil je aandacht hebben voor jezelf, voor wat je voelt en wat er in je leeft? Wil je je omringen met positief ingestelde mensen die je steunen en bekrachtigen? Wil jij werken met je intuitie, je voorstellingsvermogen, je dromen en verlangens? Sta jij open voor nieuwe inzichten en zelfhealingtechnieken? Neem dan contact op...

Je kunt niet kiezen wat je overkomt, wel hoe je ermee omgaat. Alles is mogelijk!

 

MS, Inspiratie & ZelfHealing

Inspiratie & ZelfHealing Groep is een doorlopende groep mensen (max 6 pers) die bij elkaar komen om elkaar te steunen en te bekrachtigen. Heb jij MS en ben je op zoek naar inspiratie, wil je wekelijks aandacht hebben voor jezelf, voor wat je voelt en wat er in je leeft? Wil je je omringen met positief ingestelde mensen die je steunen en bekrachtigen? Sta jij open voor nieuwe inzichten en zelfhealingtechnieken? Dan is deze groep een groot cadeau voor Jezelf.

Groep 2-4 personen € 60,- per maand, Groep 5-6 personen € 50,- per maand.

 

 

 

  • 2111
  • Laatst aangepast op maandag, 08 december 2014 20:26
Bertine Ros-Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Waarom zou je voor ons kiezen?

  • Ervaringsdeskundig
  • Professionele integrale aanpak
  • Praktische intuïtieve begeleiding
  • Toegankelijk tarief
  • Werken conform richtlijn beroepscode

Direct contact

Like ons @Facebook

Login