Maak je Dromen waar

Werken met een Moodboard

Een moodboard is een sfeerbord, met daarop een visualisatie van ideeën, wensen, gedachten en gevoelens. Het geeft een visualisatie van een concept. Een beeld zegt namelijk veel meer dan 1000 woorden bij elkaar. Het gebruik van beelden levert veel inzichten en inspiratie.

Het is mogelijk per thema een moodboard te maken. Je maakt dan bijvoorbeeld onderscheid in privé, relaties, inrichting huis, werk, eigen bedrijf, wensen, gezondheid, hobby’s. Maar je kunt ook je hele droomleven op één bord creëren.

Het is een mooie manier om jezelf te inspireren tot grote dromen, we hebben onbeperkte mogelijkheden, die vervult mogen worden. Jouw wensen zijn de grenzen van jouw succes.

Door jouw ingevingen, wensen en dromen te visualiseren, maak je ze zichtbaar voor jezelf en eventueel voor anderen.

Het geeft een beeld van jouw ideale leven. Je leeft je helemaal uit, alles is mogelijk, je kunt er alles opzetten wat je maar wilt. Alles waar jij gelukkig van wordt. Dat waar jij van droomt maak je helder. Je hartenwensen worden zichtbaar. Als het bord klaar is heb je een concreet beeld “Zo ziet mijn droomleven eruit”.

 

Schepper van je eigen leven

Iedereen is in grote mate schepper van zijn/haar eigen leven. Het moodboard behoort tot een van de krachtigste hulpmiddelen om te ondersteunen je doelen te visualiseren, erop te focussen en ze te verwezenlijken. Met een moodboard kun je jouw doelen levendig houden en vorm geven in de fysieke wereld. Op deze manier kun je een brug slaan tussen wensen en werkelijkheid.

Wat gebeurt in je leven, trek je zelf aan. En het aantrekken gebeurt bij de beelden in je hoofd en de dingen die je denkt. Wat er geestelijk in je omgaat, bepaalt wat je naar je toe trekt in je leven!

 

Bertine Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Meer in deze categorie: « Intuitieve Ontwikkeling Gezond-Zijn »