Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Ieder heeft zijn eigen weg te bewandelen. Het klinkt misschien gemakkelijk, maar.... hoe doe je dat?

In onze maatschappij zitten we veel met onze aandacht in ons hoofd. We denken veel en laten veelvuldig onze hersens kraken. Dit denken leidt lang niet altijd naar de plek waar we ons gelukkig en innerlijke rust voelen. Het gevoel daarentegen geeft signalen die een boodschap voor ons hebben. Het vertelt ons wanneer we moe zijn, wanneer we dorst en trek hebben. Via onze intuitie en ingevingen maken we keuzes, we weten soms niet waarom, maar we voelen dat het klopt om iets te doen. Het gevoel wijst je de weg is zo'n gezegde, maar we hebben niet geleerd te voelen in ons lichaam en te vertrouwen op ons gevoel.

Bewust tijd nemen voor jezelf en aandacht richten op jou en je leven. Ruimte maken voor jezelf, leven volgens je eigen waarden en normen en inhoud geven zoals dat past bij jou. Je eigen kleur geven aan het leven, jouw unieke bijdrage leveren aan het geheel. Je leven vormgeven van binnen uit en je mogelijkheden en talenten benutten. Dit kan alleen als je in contact bent met je lichaam, je gevoel, je zintuigen. 

Door te voelen, te luisteren en te handelen in overeenstemming met je gevoel, ben je in staat keuzes te maken die bij jou passen. Keuzes die jou gelukkig maken. Keuzes die maken dat jij je eigen leven leeft en de mooiste jij kunt zijn zoals alleen jij dat kunt. 

Bertine Coaching ondersteunt je in het proces van voelen en te zijn met wat er is. 

Bertine Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Meer in deze categorie: « Gezondheid Agenda »