Over mij

Mijn naam is Bertine Vehof en ik leef het leven vol vertrouwen, enthousiasme en geloof dat alles mogelijk is. Onze eigen kracht is enorm en we zijn in staat wonderen te verrichten. Ziekte heeft jaren geleden een proces in mij gestart van persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me in contact gebracht met wie ik ben, ik heb mezelf leren kennen.  Het mooiste cadeau wat ik me had kunnen wensen, al ervaarde ik dat tijdens het ziek zijn niet altijd zo. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen tot een energieke, zelfbewuste en gelukkige vrouw, moeder, partner en vriendin.

Het begon allemaal in 2002 (28 jaar). Ik raakte van het één op het andere moment halfzijdig verlamd. Ik kreeg te horen dat ik MS had. Ik, die altijd alles onder controle had, die vol enthousiasme hard werkte en midden in het leven stond. Ik was ineens volledig overgeleverd aan wat het leven voor mij in petto had. Mijn leven stortte compleet in. Niets van wat ik me bedacht had bleek voor mij waarheid te kunnen worden.

Tijdens het revalidatieproces werd ik flink met mezelf geconfronteerd. Een proces van persoonlijke ontwikkeling startte. Ik moest leren luisteren naar en voelen in mijn lichaam, iets wat ik tot dan toe nog nooit bewust had gedaan. Ziekte maakte dat ik wegen ging bewandelen die ik voorheen nooit bedacht zou hebben. Ik ging op yoga, meditatie, las zelfhulpboeken en zette mezelf in de schijnwerpers bij diverse hulpverleners. 

Zo kreeg ik inzicht in mijn patronen, overtuigingen en energiesysteem en ervaarde dat ik zelf een groot aandeel had in de ziekte. Ik leerde mijn ziekte te begrijpen, het was een signaal, een wake up call die me wakker schudde. De stijgende lijn zette zich door en mijn vertrouwen groeide. 

Het ziekteproces heeft me opgeleverd dat ik steeds meer de dingen doe die bij mij passen en dat ik meer mijn eigen pad bewandel. Doen waar ik blij en gelukkig van wordt. Interesse ontstond voor persoonlijke ontwikkeling en het werken als coach en volgde de opleiding Coaching en Counseling, Werken met je innerlijke kracht en Intuïtieve ontwikkeling, Healing en Reading.

Ik heb gevoeld en doorleefd wat wezenlijk gevraagd werd in mijn ziek zijn en als vanzelf komt dan het moment waarop de ziekte verdwenen is. Gewoon, omdat het niet meer nodig is.

Mijn passie is andere mensen te ondersteunen in hun healingproces. Vanuit een eigen praktijkruimte in Hengevelde werk ik zowel individueel als in groepsverband aan velerlei levensvraagstukken. Ook ben ik verbonden als Docent aan de opleiding Intuitieve Trainingen te Zutphen. Ik voel me diep dankbaar voor deze bijzondere reis, wetende dat ik altijd onderweg blijf.

Lieve groet,

Bertine Vehof

 

Bertine Vehof

Life Coach / Docent

link1

Direct contact:

Meer in deze categorie: « Voor wie Contact »